Handlevogn

Stort utvalg

FAST FRAKT kun 59,-

Rask levering

Salgs- og kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Betaling:

Prisene som er oppgitt i nettbutikken inkluderer merverdiavgift og er oppgitt i NOK. Dersom du er under 18 år må du ha tillatelse fra foreldre/verge for å handle hos oss. Når du handler hos oss får du 3 betalingsalternativer. Vi benytter oss av Klarna og Vipps som samarbeidspartnere på betaling. Du kan selv velge om du vil delbetale beløpet, betale med en gang eller utsette betalingen til senere.

Dersom du betaler med Visa/Mastercard vil beløpet reserveres på ditt betalingskort fram til din ordre er sendt fra oss. Vi tar først betalt når varen er sendt fra oss. Velger du faktura vil du normalt sett ha en betalingsfrist på 14 dager fra ordren din er sendt fra oss. Du kan selv logge deg inn på www.klarna.com for å sjekke status på din betaling.

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det bli gjort en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk blir foretatt, vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post.

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna bruker personopplysninger først og fremst for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og til markedsføring. Ditt kundenummer hos Klarna er ditt fødselsnummer. Se Klarna sine retningslinjer for personvern for en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer personopplysninger.

Ved å benytte deg av Klarna sine betalingsløsninger godkjenner du at vi anvender dine personopplysninger i henhold til Klarnas retningslinjer for personvern, inklusiv eventuell overføring til særskilt utvalgte samarbeidspartnere eller stater utenfor EU/EØS-området.

Leveringsmetoder:

Vi benytter oss av Bring som fraktleverandør. Når du handler hos oss får du to alternativer når det kommer til levering;

  1. Pakke til hentested. Velger du dette alternativet betaler du en fast frakt på 50,-. Pakken vil sendes med sporingsnummer til ditt nærmeste postkontor (eventuelt til din postkasse dersom det er mulig). Bor du i Kristiansund vil vi levere pakken din gratis på døren. For pakker til Svalbard tilkommer en fraktkostnad på 350,-
  2. «Klikk og hent i butikk». Du vil få en bekreftelse på SMS/epost når varen din er klar for henting. Ordren din må hentes innen 48t. Du oppgir ordrenummer i kassen ved henting.

Leveringstid:

Normalt sett er leveringstiden 1-4 virkedager. Vi gjør oppmerksom på at det i perioder med stor pågang kan oppstå noe lengre ventetid. Bestiller du varen før kl. 12 mandag-fredag vil varen sendes samme dag!

Dersom du av ulike årsaker ikke henter pakken på ditt postkontor innen pakken går i retur, påløper er gebyr på 250,-. Som kunde er du selv ansvarlig for at adresse, epostadresse og telefonnummer er korrekt. Oppdager du at du har skrevet inn feile opplysninger anbefaler vi deg at du tar kontakt med oss så fort som mulig.

Reklamasjon:

Vi følger selvsagt forbrukerkjøpsloven også når det gjelder reklamasjon. Reklamasjonsretten er på inntil to år. Dette forutsetter at du gir beskjed innen rimelig tid og at du kan fremlegge kvittering på at varen er kjøpt hos oss. Vi gjør oppmerksom på at feil bruk av varen ikke går under reklamasjonsrett. Sjekk gjerne ut vår skopleieguide får tips og råd!

Reklamasjoner sendes til kundeservice@anaesje.no. Vi dekker returkostnadene ved en reklamasjon.

Angrerett, bytte og retur

Vi følger forbrukerkjøpslovens bestemmelser når det kommer til angrerett, bytte og retur. Du har angre- og bytterett i 14 dager fra du mottar bestillingen din. Ved retur må varen være ubrukt og i lik stand som du mottok, merkelappene på og med original emballasje. 

Ønsker du å bytte en vare i et annet produkt, legger du inn en ny bestilling i nettbutikken og sender produktet du ikke ønsker tilbake. Ved returnering av varer er du selv ansvarlig for at varene kommer fram til oss. Vi anbefaler derfor at du sender den med sporing som en sikkerhet. Når vi mottar din retur vil du få en bekreftelse på mail. Dersom du hever hele kjøpet/ bytter i en rimeligere vare, vil du innen 14 dager få tilbakebetalt varens verdi/mellomlegget. 

Velger du å betale med faktura og leverer tilbake hele, eller deler av ordren, ber vi deg trekke fra varen(e) du sender tilbake før du betaler din faktura for å unngå purregebyr. Fakturagebyr må betales uavhengig av om du returnerer varer eller ikke. For retur og bytte dekker kunden porto selv. 

Konfliktløsning:

Klager rettes til oss innen rimelig tid. Vi gjør alt vi kan for å få fornøyde kunder. Dersom kjøper likevel ikke skulle være fornøyd med vårt svar må kjøper gjerne ta kontakt med forbrukerkjøpsrådet for videre veiledning.

Vi tar følgende forbehold:

Varen(e) kan være utsolgt, du vil da motta en mail om at produktet du ønsker ikke lengre er tilgjengelig. Avvik kan forekomme, da vi deler lager med vår fysiske butikk! Fargen på bilder kan avvike noe fra virkeligheten. Åpenbare skrivefeil.

Kontaktinformasjon til A. Næsje E-post: kundeservice@anaesje.no Adresse: Astrups gate 3, 6509 Kristiansund N Telefon: 71671678. Ved hastesaker ring 90597558. Organisasjonsnummer: 977018773 Våre kundedata oppbevares etter norsk lov, og vil ikke bli delt med eller solgt til en tredjepart. Bilder tilhører A. Næsje og vi ber om at bilder ikke kopieres uten samtykke. Tag oss gjerne i bilder på Instagram @anaesje.no    

Fast frakt

Frakt kun kr 59,-

Enkel retur

14 dagers retur- og angrefrist

Trygg betaling

Klarna / Visa / MasterCard / Vipps