Handlevogn

Stort utvalg

FAST FRAKT kun 59,-

Rask levering
Noe du lurer på?

Ofte stilte spørsmål

Vi bruker Bring og leveringstiden er som regel 2-5 arbeidsdager. Noe ekstra ventetid kan forekomme i høysesong.

Når du handler på nett har du 14 dagers angrerett uavhengig av om varen er på salg eller ikke. Dette betyr at du kan sende tilbake varen innen to uker fra du mottok produktet. Kjøper dekker selv kostnaden ved retur. Det samme gjelder for bytting.

 

Fordi at vi deler lager med den fysiske butikken vår i Kristiansund, kan du selvsagt komme dit med returen istedenfor.

Som regel sender vi varen før kl. 12 neste virkedag. Gir du oss beskjed før det så fikser vi det!

Når vi har sendt varen vil du få en e-post med sporingsnummer slik at du kan følge med på hvor favorittskoene dine er.

Bruk chatteboksen vår, send en e-post til post@skomail.no eller ring 71671678 så får du kontakt med en av våre ansatte som kan hjelpe deg!

Dersom vi ikke har sendt varen fra vårt lageret kan du endre den. Oppdager du at adressen er feil, anbefaler vi deg å ringe oss så kjapt som mulig.

Varene kommer som en forsendelse dersom du har bestilt de på samme ordrenummer. Skulle vi derimot være utsolgt for et produkt, men får det inn igjen, vil vi ta kontakt med deg og gi beskjed om dette.

Dette avhenger av fasong og merke. Vi skriver under hvert produkt hvordan størrelsen opplever for en normal fot. Dersom du er usikker kan du gjerne ringe oss, så vil vi hjelpe deg å velge riktig!

Ja! Vi har en fysisk butikk i Kristiansund og får ikke alltid lagt inn alle varer på nettbutikken. Dersom du er på utkikk etter noe spesielt anbefaler vi deg å ringe, så kan det hende vi har det eller får bestilt!

Fordi at vi deler lager med vår fysiske butikk og ikke har integrert kasseløsning med nettbutikken, hender det av og til at vi har solgt varen i butikk før vi får regulert lageret på nettbutikken. Dette er sjelden, men kan av og til skje. Vi vil da ta kontakt med deg og forklare situasjonen.

Trenger du fortsatt hjelp?

Send oss en melding

Om oss

A. Næsje er en skobutikk etablert i Kristiansund i 1888. Bedriften har vært i familien gjennom fire generasjoner og drives i dag av Elisabeth Lystad. Hos oss finner du sko av alle slag, samt delikat tilbehør som vesker, jakker, hansker og skjerf!

Variert utvalg

Vi er ikke med i noen kjede, og tilbyr derfor et unikt produktutvalg ingen andre matcher.

Kvalitetsjekket

Hvert år reiser vi personlig rundt i Europa på jakt etter nye produkter. 

Flotte lokaler

Du kan se og prøve våre produkter i vår moderne butikk i Astrupsgate 3, sentralt i Kristiansund.

Fast frakt

Frakt kun kr 59,-

Enkel retur

14 dagers retur- og angrefrist

Trygg betaling

Klarna / Visa / MasterCard / Vipps