Stort utvalg

FAST FRAKT kun 50,-

Rask levering

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.anaesje.no

Nettbutikken administreres av A. Næsje org.nr 977 018 773, og blir heretter omtalt som butikk-admin.

Nettbutikken driftes av FonnWeb AS (Org.nr: 921 192 703) , og blir heretter omtalt som systemadministrator.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Kontaktskjemaet på nettbutikken brukes for å opprette en dialog med kunder/besøkende. Informasjonen som sendes i kontaktskjemaet blir kun sendt til butikksjefer og andre som trenger informasjonen for å kunne besvare henvendelsen. Informasjonen blir ikke delt med andre tredjeparter.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Når du besøker nettsiden vår, samler vi:

  • Sider, produkter og andre linker man besøker: Vi bruker dette til å vise deg produkter du nylig har sett, samt analyse.
  • Tidsbruk på nettsiden. Brukes til analyse.
  • Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette til formål som estimering av skatter og frakt, samt analyse og optimalisering av nettbutikken.
  • Fraktadresse: vi ber deg om å skrive inn dette, slik at vi kan estimere fraktkostnader før du legger inn en bestilling.
  • E-post: vi ber deg om dette til påmelding av vårt nyhetsbrev. Ved påmelding til vårt nyhetsbrev vil vi lagre din e-post adresse i vårt mail-system frem til du velger å melde deg av.

Vi bruker informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vårt.

Når du gjennomfører en bestilling fra vår nettbutikk ber vi deg om å oppgi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen til:

  • Send deg informasjon om din konto og bestilling
  • Svar på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og returforespørsler
  • Behandle betalinger og forhindre svindel
  • Overholde alle juridiske forpliktelser vi har, som å beregne skatt
  • For å forbedre våre butikktjenester
  • Send deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Vi vil for eksempel ta vare på ordreinformasjon i 5 år av regnskaps- og skattemessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vi tar også vare på kommentarer og omtaler, hvis du velger å skrive dem.

Hvem har tilgang til data?

Medlemmer av vår stab har tilgang til informasjonen du oppgir til oss. For eksempel både Systemadministrator og Butikksjefer har tilgang til:

  • Ordreinformasjon, slik som hva som er kjøpt, når det ble kjøpt og hvor det skal bli fraktet til, og
  • Kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vår stab har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre ordre, behandle refusjoner og gi deg kundestøtte.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Når du legger inn anmeldelser blir data delt med vår leverandør Judge.me, som lagrer alle anmeldelser og sender ut e-poster til kunde på vegne av butikk-admin.

https://judge.me/privacy

Vi bruker Google Analytics, en tjeneste fra Google Inc. Tjenesten samler inn anonymisert data om trafikken på nettsiden. Dataene vi samler inn blir brukt til å optimalisere nettbutikken, og deles ikke med andre enn butikksjefer og systemadministratorer.

https://policies.google.com/privacy?hl=en-US

Våre betalingsleverandører Stripe, Klarna og Vipps vil etter handlekurven overta prosessen med å behandle din betalingsinformasjon. Når betalingen behandles, vil noen av opplysningene dine overføres til betalingstilbyderne, inkludert informasjon som er nødvendig for å gjennomføre eller behandle betalingen, slik som kjøpesum og betalingsinformasjon.

Stripe personvern: https://stripe.com/gb/privacy

Klarna personvern: https://www.klarna.com/no/personvern/

Vipps personvern: https://www.vipps.no/vilkar/cookie-og-personvern/

Vårt nyhetsbrev driftes av MailChimp. Du melder deg frivillig inn i vårt nyhetsbrev, og du kan når som helst melde deg av.

https://mailchimp.com/legal/privacy/

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Tilleggsinformasjon

Tekniske spørsmål

Tekniske spørsmål kan sendes til systemadministrator.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Du har rett til å sende inn en klage til Datatilsynet, hvis du er misfornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på. Du finner Datatilsynets kontaktopplysninger på www.datatilsynet.no.

Fast frakt

Frakt kun kr 50,-

Enkel retur

14 dagers retur- og angrefrist

Trygg betaling

Klarna / Visa / MasterCard / Vipps

Denne nettbutikken bruker cookies. Ved å bruke nettsiden samtykker du til at vi bruker cookies.  Les mer